بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رئیس پارلمان ارمنستان از احتمال دیدارهای جدید سران ایروان و باکو برای پیشبرد پیمان صلح خبر داد، در حالی که دستیار الهام علی اف بر شروطی چون تغییر قانون اساسی ارمنستان تأکید کرده است.
وی تأکید کرد: «این خبر خوبی است.»
با این حال، آلن سیمونیان مشخص نکرد که آیا رئیس جمهور آذربایجان و نخست وزیر ارمنستان توافق مشخصی برای دیدار بعدی دارند یا خیر و به طور خلاصه افزود که چنین اطلاعاتی ندارد.
نیکول پاشینیان و الهام علی اف پس از حدود نیم سال وقفه، اولین دیدار خود را در تاریخ 16 مه در تیرانا برگزار کردند که پس از آن ایروان اعلام کرد طرفین وضعیت کنونی را مورد بحث قرار داده و بر تداوم روند امضای پیمان تأکید کرده اند.
رئیس مجلس ملی ارمنستان در پاسخ به این سؤال که آیا رهبران دو کشور موفق به نزدیک شدن به مرحله امضا شده اند یا خیر، تنها گفت: «باید بگویم که بحث ها ادامه دارد و توافقی برای ادامه بحث ها وجود دارد.»
پیش شرط های باکو برای صلح؛ تغییر قانون اساسی ارمنستان
برای امضای پیمان صلح ارمنستان و آذربایجان که دو ماه پیش بر سر آن توافق شده بود، باکو خواستار تغییر قانون اساسی از سوی ایروان و انحلال گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا است.
مدت هاست که مقامات جمهوری آذربایجان خواستار حذف ارجاع به اعلامیه استقلال از قانون اساسی ارمنستان هستند، اعلامیه ای که در آن به اتحاد مجدد آرتساخ (قره باغ کوهستانی) و ارمنستان اشاره شده است. باکو این امر را ادعای ارضی علیه کشور خود می داند.
ایروان بارها در پاسخ اعلام کرده که هیچ گونه ادعای ارضی نسبت به همسایگان خود، از جمله جمهوری آذربایجان، ندارد.
در حالی که رئیس پارلمان ارمنستان امروز اعلام می کرد که بحث ها با باکو بر سر مکان و زمان امضای سند متمرکز است، حکمت حاجی اف دستیار رئیس جمهور آذربایجان در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم پیش شرط ها را مجدداً تأکید کرد: «ارمنستان باید به طور قانونی به ادعاهای ارضی علیه آذربایجان پایان دهد تا ما بتوانیم به صلح پایدار در منطقه دست یابیم.»
حاجی اف: سفر پزشکیان به باکو جان تازه ای به روابط 2 کشور دادموضع ایروان: مذاکرات در بن بست نیست
طرف ارمنی آماده است همزمان با امضای پیمان صلح، بیانیه مشترکی درباره انحلال گروه مینسک نیز امضا کند. وزارت دادگستری ارمنستان در حال تدوین متن قانون اساسی جدید است، هرچند اصرار دارد که این کار نه به درخواست باکو، بلکه با تصمیم داخلی انجام می شود.
با این حال، نخست وزیر ارمنستان پیشتر اعلام کرده بود که به نظر وی، در نسخه جدید نباید به اعلامیه استقلال ارجاع داده شود؛ باکو دقیقاً خواستار حذف ارجاع به اعلامیه استقلال از مقدمه قانون اساسی است.
آلن سیمونیان اصرار داشت که علی رغم این شرایط، مذاکرات در بن بست قرار ندارد.
سیمونیان گفت: «مذاکرات نمی تواند در بن بست باشد، حداقل ارمنستان چندین راه حل پیشنهادی برای این، به اصطلاح، پیشنهادات دارد که به طرف آذربایجانی ارائه شده و بحث ها در جریان است. دیگر نمی گویم که این ها، به برداشت ما، به هیچ وجه نمی توانند و نباید مانع انعقاد پیمان صلح شوند، زیرا نگرانی هایی که آذربایجان ابراز می کند، در واقعیت و در چارچوب حقوقی وجود ندارند.»
رایزنی دبیر شورای امنیت ارمنستان در تهران؛ نفی «کریدور زنگه زور»
موضوع برقراری صلح همچنین در دستور کار دبیر شورای امنیت ارمنستان که در ایران به سر می برد، قرار دارد. در پس زمینه رزمایش های مشترک آذربایجان و ایران که در قره باغ کوهستانی برگزار می شود، آرمن گریگوریان روز گذشته در تهران با مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران و همچنین وزیر امور خارجه ایران دیدار کرد.
وی پیش از آن نیز در «مجمع گفتگوی تهران 2025» شرکت کرده بود. دبیر شورای امنیت ارمنستان به موضوع بازگشایی مسیرهای ارتباطی منطقه ای بین ایروان و باکو پرداخته و تأکید کرده است که هیچ بحثی پیرامون به اصطلاح «کریدور زنگه زور» وجود ندارد.
نخست وزیر ارمنستان در مورد رفع انسداد مسیرها خاطرنشان کرده است که ایروان در چارچوب پروژه «چهارراه صلح» آمادگی خود را برای ساده سازی رویه ها با رعایت چهار اصل اساسی اعلام کرده است: تمامیت ارضی، حاکمیت، صلاحیت قضایی ارمنستان و اصل عمل متقابل.
لازم به ذکر است که ارمنستان و جمهوری آذربایجان موضوع رفع انسداد مسیرها را از پیمان صلح خارج کرده اند.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}